Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 14:08 Yorum: 0

Masa tenisi müsabakaları sona erdi

Kırşehir'de düzenlenen, "Gençler Masa Tenisi Müsabakaları" tamamlandı

Masa tenisi müsabakaları sona erdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de organize edilen, Gençler Masa Tenisi Müsabakaları sona erdi.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İl Spor Okulları 2014-2015 yılı eğitim öğretim faaliyet programında yer alan müsabakaların kızlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, Aşıkpaşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 6 ulusal, 12 il hakeminin yönettiği maçlarda kızlarda Kırşehir Lisesi birinci, Kırşehir Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi ikinci, Kırşehir Ahi Evran Anadolu Lisesi'nin ise takım halinde üçüncü olduğu ifade edildi.

Erkekler kategorisinde birinciliği Kaman İMKB Anadolu Lisesi'nin, ikinciliği Kırşehir Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi'nin, üçüncülüğü ise Kırşehir Sosyal Bilimler Lisesi takımının elde ettiği vurgulanan açıklamada, birinci olan takımların, tarihi daha sonra belirlenecek müsabakalarda ili temsil edeceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber