Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Kasım 2018 - 10:38 Yorum: 0

Masa tenisinde Tokat’ın hedefi şampiyonluk

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Masa Tenisi Takımı ligde tamamlanan 1. etapta aldığı 14 puanla 3. sıraya yükseldi.

Masa tenisinde Tokat’ın hedefi şampiyonluk

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Masa Tenisi Takımı ligde tamamlanan 1. etapta aldığı 14 puanla 3. sıraya yükseldi. Takımın lig sonundaki hedefini şampiyonluk olarak belirlendi.

Masa Tenisi Erkekler 3. Ligi'nde mücadele eden Tokat Belediye Plevne Spor Kulübü, Ankara'da gerçekleştirilen ligin 1. etap karşılaşmalarında 8 maçtan 6'sında sahadan galip ayrılarak, 14 puanla 3. sıraya adını yazdırdı.

Takımın hem antrenörü hem de sporcusu olan Murat Güven yaptığı açıklamada, "Tokat Belediye Plevnespor Kulübü masa tenisi takımı olarak üç sezondur mücadele ettiğimiz Erkekler 3. Ligi'nde bu sezon istediğimiz ve arzuladığımız bir şekilde bitirerek ligin sonunda şampiyon olarak 2. Lig'e çıkma hedefinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber