Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

MASKİ'den hizmetiçi eğitim semineri

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından personele yönelik "Entegre Yönetim Sistemleri Temel Eğitimi" konulu seminer düzenlendiği...

MASKİ'den hizmetiçi eğitim semineri

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından personele yönelik "Entegre Yönetim Sistemleri Temel Eğitimi" konulu seminer düzenlendiği bildirildi. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ personeline çevre yönetim sistemi, iş sağlığı ve güvenliği, yönetim sistemi ve müşteri memnuniyeti, yönetim sistemi konularını içeren eğitim veriliyor.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitim programında, yaptığı konuşmada, personele yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Dört kalite eğitimini aynı anda almayı planlıyoruz. Devamında da çekirdek bir ekip oluşturduk. O ekibimiz kalite, çevre, iş sağlığı ve müşteri memnuniyeti yönetimleri ile ilgili sistemler kurmak üzere çalışmalarına başlayacaklar" ifadelerini kullandı.

 Türk Standartları Enstitüsü Eğitim Dairesi Başkanlığınca görevlendirilen Baş Tetkikçi Tülay Giritli tarafından verilen eğitim, 11 gün sürecek. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber