Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 17:58 Yorum: 0

MBTG yurtdışındaki tanıtımları sürdürecek

GAZİANTEP (AA) - Makarna, Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Gurubu (MBTG) Başkanı Surur Aydın, yurtdışındaki tanıtım çalışmalarını gelecek yılda da sürdüreceklerini bildirdi.MBTG...

MBTG yurtdışındaki tanıtımları sürdürecek

GAZİANTEP (AA) - Makarna, Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Gurubu (MBTG) Başkanı Surur Aydın, yurtdışındaki tanıtım çalışmalarını gelecek yılda da sürdüreceklerini bildirdi.

MBTG Başkanı Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, 2015 yılı çalışma takvimini oluşturmak üzere Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'nde bir araya geldiklerini belirtti.

Toplantıda 2015 yılı tanıtım stratejilerinin görüşüldüğünü ifade eden Aydın, uluslararası tanıtım stratejilerinin geliştirilmesi yönünde aralık ayında geniş katılımlı bir çalıştay yapmayı planlandıklarını vurguladı.

Grubun çalışmalarına yön vermek ve yurtdışında ürünlerin tanıtımına daha etkili bir şekilde yardımcı olabilmek amacıyla her bir ürün grubuna yönelik hedef ülke çalışması yaptıklarını aktaran Aydın, dünyanın farklı kıtalarında aralıksız sürdürülen bu çalışmaların yakın bir zamanda ihracatçılara olumlu dönüşüm sağlayacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber