Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 27 Ocak 2016 - 18:43 Yorum: 0

MDH'de anjiyo yapılan hasta sayısı 1000’i aştı

Genel Sekreterliğimize bağlı Malatya Devlet Hastanesinde 1 Temmuz 2015 tarihinde hizmet vermeye başlayan koroner anjiyografi ünitesinde koroner anjiyo yapılan hasta sayısı 1000’i aştı.

MDH'de anjiyo yapılan hasta sayısı 1000’i aştı

Genel Sekreterliğimize bağlı Malatya Devlet Hastanesinde 1 Temmuz 2015 tarihinde hizmet vermeye başlayan koroner anjiyografi ünitesinde koroner  anjiyo yapılan hasta sayısı 1000’i aştı.

12 kardiyoloji uzmanı hekimin görev yaptığı bölümde; günlük ortalama 400 hastaya poliklinik hizmeti verilmektedir. 24 saat branş nöbeti ile her an hastanede kardiyoloji uzmanı bulunmakta ve günün herhangi bir saatinde başvuran hastalarımızın tanı ve tedavileri nöbetçi uzman hekimlerimiz tarafından çok kısa sürede yapılmaktadır.

Hastanemize başvuran hastamıza eğer kalp krizi ( miyokard infarktüs) tanısı konulursa, koroner anjiyografi yapılıp tıkalı damar tespit edilmekte ve gerekli müdahaleler (balon/stent, medikal tedavi vb.) yapılmaktadır.  By-pass cerrahisi yapılması gereken hastalar Kalp Damar cerrahisine yönlendirilerek cerrahi işlemleri başarıyla yapılmaktadır. Polikliniğe başvuran hastalarımızdan muayene ve tetkikleri sonucunda anjiyo yapılmasına karar verilen hastalarımıza da kısa sürede anjiyo işlemi uygulanmaktadır.

Açıldığı günden itibaren kalp hastalıklarının tanı ve tedavisinde önemli bir hizmet sunan anjiyo ünitesi; önemli ve kaliteli hizmeti ile kısa sürede hastalarımızın memnuniyetini kazanmıştır.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber