Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 10:13 Yorum: 0

Melikgazi’de nikah bereketi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı sonrası 15 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğu'nda...

Melikgazi’de nikah bereketi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı sonrası 15 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğu'nda 765 nikah kıyıldığını söyledi.

Geçmiş yıllarda aynı ay aralığında 500 civarında nikah merasimi gerçekleştirildiğini ancak bu iki bayram arasında yaz tatili söz konusu olunca nikah işlemlerinde gözle örülür bir artış gözlendiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, nikahta keramet vardır sözünün bir kez daha öneminin anlaşıldığını kaydetti.

Melikgazi Belediyesi olarak sabah saat 10:00 ile akşam 23:30'a kadar nikah işlemlerinin 5 nikah memuru ile yerine getirildiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Yaz tatili, okulların kapalı olması, yurt dışındaki çalışanların hep yaz aylarını tercih etmeleri yaz sezonunda nikah sayısını artırmaktadır. Özellikle Ramazan Ayı'nın bu tatillere rastlaması nikahta sıkışıklığa sebep olmaktadır. 15 Temmuz ile 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında Melikgazi Belediyesince 765 nikah töreni gerçekleştirilerek 765 çift evet ile yeni hayatlarına başlamışlardır. Milli İrade ve Demokrasi nöbetlerinde dahi nikahlar kıyıldığını hepimiz gördük. Demek ki nikahta bir bereket vardır. Yani nikahlara ne aşırı sıcaklar ne de darbe engel olamadı. Ne mutlu ki ülkemizde aileler mutluluk içinde bir araya gelerek çocuklarının mürüvvetlerini görebilmektedirler. Hepsine mutluluklar diliyoruz."

Melikgazi’de nikah bereketi

Melikgazi’de nikah bereketi

Melikgazi’de nikah bereketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber