Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 13:08 Yorum: 0

"Meram'da Kış" yarışmasının ödülleri verildi

KONYA (AA) - Meram Belediyesi tarafından düzenlenen "4 Mevsim Meram" isimli fotoğraf yarışmasının "Meram'da Kış" konulu ikinci etabının ödülleri düzenlenen törenle verildi.Meram Belediyesi...

'Meram'da Kış' yarışmasının ödülleri verildi

KONYA (AA) - Meram Belediyesi tarafından düzenlenen "4 Mevsim Meram" isimli fotoğraf yarışmasının "Meram'da Kış" konulu ikinci etabının ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Meram Belediyesi Meclis salonundaki ödül töreninde ilk olarak, eserleri sergilemeye layık görülen fotoğrafçılara plaketleri verildi. Daha sonra yarışmada ilk 3’e giren fotoğrafçılara hediye çekleri Meram Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından verildi.

Yarışmada, "Tarihi Solumak" adlı fotoğrafıyla birinci olan Hüseyin Bostancı'ya 3 bin lira, "Oduncu" adlı fotoğrafıyla ikinci olan Seyit Konyalı'ya 2 bin lira ve "İnlice'nin Koyunu" adlı fotoğrafıyla üçüncü olan Ali Işık’a da bin liralık hediye çeki verildi.

Toru, yaptığı konuşmada, fotoğraf yarışmasının, Meram’ın güzelliklerinin ortaya çıkarılmasında önemli bir rol oynadığını söyledi.

Fotoğrafların Meram'ın güzelliklerini anlatmada yardımcı olduğuna işaret eden Toru, şöyle devam etti:

"Yarışmaya katılan eserlerin hepsi birbirinden güzel. İlkbahar mevsimiyle ilgili fotoğraf yarışmamız da başlamış oldu. Değerli sanatçılarımızın objektifinden Meram’da ilkbahar fotoğraflarını da görmeyi arzu ediyorum. Yeni bağlanan mahallelerle birlikte ilçemizde gerek tarihi gerekse kültürel doku ve doğal güzellikler açısından çok önemli yerler var. Bu güzelliklerin keşfedilmesi hem ilçemizin tanıtımı hem de turizm potansiyeli açısından önem taşımaktadır. Emeği geçen tüm fotoğrafçılarımıza ve sanatseverlerimize tekrar teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber