Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Yerel 08 Ekim 2020 - 18:28 Yorum: 0

Merkezefendi Belediyesi yol çalışmalarından 400 bin TL’lik tasarruf

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi yol çalışmalarından 400 bin TL’lik tasarruf

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yol açma çalışmalarında çıkan topraklar başka bir yolda dolgu malzemesi olarak kullanıldı. Merkezefendi Belediyesi, bu yöntemle 400 bin TL tasarruf etti.

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Hacıeyüplü Mahallesi'nde yol açma çalışmaları gerçekleştiriliyor. 7501 sokakta 400 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki yol açma çalışmasından çıkarılan bin 600 kamyon dolusu toprak, aynı mahallede 7509 sokakta 200 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki ve 7508 sokakta 300 metre uzunluğunda 15 metre genişliğindeki yol açma çalışmasında dolgu malzemesi olarak kullanılıyor. Merkezefendi Belediyesi bu yöntemle gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 400 bin TL tasarruf etti.

"Yol açma çalışmalarımızda tasarruf ediyoruz"

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bütçeyi doğru kullanarak hizmet yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Doğan, "Merkezefendi Belediyesi olarak tasarruf etme noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce de yaptığımız gibi şimdi de yol açma çalışmalarımızda tasarruf ediyoruz. Hacıeyüplü mahallemizdeki yol çalışmamızdan çıkarılan kum, diğer yol çalışmamızda dolgu malzemesi olarak kullanılıyor. Bu şekilde hem tasarruf ediyoruz hem de çalışmalarımızı hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Merkezefendimize ve hemşehrilerimize bütçeyi doğru kullanarak doğru projeler kazandırarak hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz" dedi.

Merkezefendi Belediyesi yol çalışmalarından 400 bin TL’lik tasarruf

Merkezefendi Belediyesi yol çalışmalarından 400 bin TL’lik tasarruf

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber