Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Mart 2015 - 10:03 Yorum: 0

Mersin İdmanyurdu, evindeki lig maçlarında 6,5 ay sonra kaybetti

Dün sahasında Trabzonspor'a 5-1 yenilen Mersin ekibi, ligin ilk haftasındaki Beşiktaş maçının ardından 6,5 ay sonra sahasında mağlup oldu

Mersin İdmanyurdu, evindeki lig maçlarında 6,5 ay sonra kaybetti

MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a 5-1 mağlup olan Mersin İdmanyurdu, sahasındaki lig maçlarında 6,5 ay sonra yenilgi gördü.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, lige sahasındaki 1-0'lık Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Mersin İdmanyurdu, 30 Ağustos 2014'te oynanan bu karşılaşmadan sonra sahasında önemli başarılara imza attı.

Beşiktaş'ın ardından ilk yarıda sahasında oynadığı 7 karşılaşmanın 5'ini üst üste kazanan kırmızı-lacivertliler, son iki maçta ise berabere kaldı.

İkinci yarıda sahasındaki ilk maçta Kasımpaşa'yı 6-2 mağlup eden Mersin temsilcisi, Kardemir Karabükspor'u da 2-1'le geçti.

Mersin'de 6,5 ayda yaptığı 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen Mersin İdmanyurdu'nun ilk yarıdaki gibi iç saha galibiyeti serisi başlatma hedefi ise Trabzonspor karşısında bozuldu. Rakibine 5-1 yenilen kırmızı-lacivertliler, ligde bu sezonki en farklı mağlubiyetini yaşadı.

Evinde oynadığı 11 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de yenilgi alan Mersin İdmanyurdu, 23 kez fileleri havalandırırken, 15 kez de topu kalesinde gördü.

- Sinan Kaloğlu yine golünü attı

Mersin İdmanyurdu'nun Trabzonspor karşısındaki tek golü ise bu sezon "nöbetçi golcü" olarak anılan forvet oyuncusu Sinan Kaloğlu'ndan geldi.

Bu sezon görev aldığı 20 maçta sadece bir kez ilk 11'de başlayan tecrübeli oyuncu, attığı 7 golle Mersin İdmanyurdu'nun en golcü oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor. Sinan Kaloğlu'nu 6 golle Welliton takip ediyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber