Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Spor 18 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Çalımbay:

''Ara dönemde transfer yapamadık. Eğer transfer yasağımız olmasaydı şimdi takım daha güçlü olur, bu kötü gidiş de yaşanmazdı"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Çalımbay:

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transfer yasağı nedeniyle takıma takviye yapamadıklarını ve bunun da sıkıntısını yaşadıklarını ifade etti.

Çalımbay, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı tarafından Erdemli Spor Salonu'nda düzenlenen panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Takımın performansının son dönemde düşüşte olduğunun belirtilmesi üzerine Çalımbay, şöyle konuştu:

"Ara dönemde transfer yapamadık. Eğer transfer yasağımız olmasaydı şimdi takım daha güçlü olur, bu kötü gidiş de yaşanmazdı. Birçok takımın 30 maç sonrasında yakaladığı performansı biz 25 maçta yakaladık. Takım çok kötü değil ancak güçlendirmek gerekiyordu bunu yasak nedeniyle yapamadık. Biz yine de ilk 10 içinde ligi bitirmek istiyoruz."

Çalımbay, Mersin Stadyumu'nda maç yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine de büyük ihtimalle Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarının orada oynanacağını söyledi.

Panelde Mersin İdmanyurdu futbolcusu Efe Halil Özarslan, spiker Emre Tilev, gazeteci Cevdet Ünüvar ile eski hakem Musa Eryılmaz da öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber