Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Eylül 2016 - 09:18 Yorum: 0

Mezarlıklar Dairesi, ilçelerin çalışmalarını değerlendirdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, ilçelerdeki sorumlularla toplantıda bir araya geldi.

Mezarlıklar Dairesi, ilçelerin çalışmalarını değerlendirdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, ilçelerdeki sorumlularla toplantıda bir araya geldi. Çakır, ilçelerdeki mezar alanlarının doluluğu, su sorunu, yönlendirme tabelaları, ağaçlandırma, cenaze nakilleri, mezarlık duvarları ile kapılarının ve mezarlık yollarının tadilat konuları üzerinde durulduğunu dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi, il genelindeki mezarlık alanlarında yapılacak çalışmaları değerlendirmek amacıyla toplantı yaptı. Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır başkanlığında düzenlenen toplantıya, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya, Defin İşleri Şube Müdürü Cevdet Üstündağ ve ilçelerin mezarlık sorumluları katıldı. Toplantı hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, ilçelerdeki mezar alanlarının doluluğu, su sorunu, yönlendirme tabelaları, ağaçlandırma, cenaze nakilleri, mezarlık duvarları ile kapılarının ve mezarlık yollarının tadilat konuları üzerinde durulduğunu dile getirdi. Mezarlıklar Dairesi'nin yeni kurulan bir birim olduğunu dile getiren Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatıyla, mezarlıklarda ihtiyaç duyulan çalışmaların ivedilikle gerçekleştirileceğini söyledi.

Mezarlıklar Dairesi, ilçelerin çalışmalarını değerlendirdi

Mezarlıklar Dairesi, ilçelerin çalışmalarını değerlendirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber