Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Kasım 2015 - 13:06 Yorum: 0

MHP'de kongre çanları

Parti yönetimini olağanüstü kurultayı toplamaya çağıran MHP eski Trabzon Milletvekili Aydın, "Kongre toplanması maksadıyla imza vermek için yalvaran delegeler var" dedi.

MHP'de kongre çanları

Nevin Bilgin

MHP'de Sinan Oğan'ın ardından Koray Aydın da dün Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye olağanüstü kurultay çağrısı yaptı. Aydın düzenlediği basın toplantısında, Genel Başkan'dan MHP ve ülkücü hareketin önünü açmasını isteyerek, kurultay toplama hamlesinin Genel Merkez'den gelmesini istedi. Kavgasız ve nizasız bir biçimde ülkücülerin istişare edebileceği bir kurultayın Genel Başkan tarafından toplanmasının önem taşıdığını ifade eden Aydın, "Birbirimizi dinleyelim ve nihayi kararı ülkücü iradeye bırakılım" dedi.

İMZA TEHDİDİ

1 Kasım seçimlerinin MHP'lileri üzdüğünü belirten ve "Kongre salonuna giremezler" yaklaşımını da eleştiren Aydın, Bahçeli'den kurultayı toplanmasını, toplamaması halinde adaylık açıklamasında bulunanlarla birlikte olağanüstü kurultay için imza toplayacaklarını, imza vermek için yalvaran delegeler olduğunu söyledi. Aydın'ın düzenlediği toplantıya MHP'nin halen yaşayan kurucular kurulundan Ali Sağır, Kemal İnandı, Niyazi Ahıska, Nihat Gümüştaş, Mevlüt Dedeoğlu, Hüseyin Ünler, Şeref Çobanoğlu ve Osman Şen ile Alparslan Türkeş Vakfı'ndan Zafer Günler, MHP'li bazı eski bakan ve milletvekilleri ile Ankara delegeleri katıldı. Aydın, kurucular kurulu üyelerinin ellerini öptü.

http://www.stargazete.com/

Haber Kaynağı: star
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber