Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 16:08 Yorum: 0

MHP'de kongre süreci

KARABÜK (AA) - Muharrem Asker, MHP Safranbolu İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.Asker, parti binasında yaptığı açıklamada, 4 Ocak 2015 tarihine yapılacak olan kongrede başkanlığa...

MHP'de kongre süreci

KARABÜK (AA) - Muharrem Asker, MHP Safranbolu İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Asker, parti binasında yaptığı açıklamada, 4 Ocak 2015 tarihine yapılacak olan kongrede başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Yıllardır ülkücü ve milliyetçi hareketin içinde olduğunu ifade eden Asker, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm yurtta 3 yılda bir yapılan olağan kongre sürecine girmiş bulunmaktayız. Bugüne kadar güzide ilimizin 3 ilçesinde kongrelerimiz tamamlanmış olup, 4 Ocak 2015 Pazar günü Dünya Miras Kenti Safranbolu'muzun kongresini de Allah nasip ederse gerçekleştirmiş olacağız. Safranbolu İlçe Başkanlığı görevine genç, dinamik ve başarı çıtasını yükseltecek, dava arkadaşlarımla birlikte talip olduk" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber