Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Temmuz 2019 - 20:13 Yorum: 0

MİAD'ın KADIN KOLLARININ AMATEM PARASI ÜNİVERSİTEYE NİYE VERİLDİ.?

Yaklaşık 1 yıl önce Proje sahibi HİMYAÇDER olan ve İstanbulda MİAD, HİMYAÇDER ve İnönü Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen Kahvaltı programında bir araya gelen istanbul ve Malatyalı iş adamlarının katıldığı etkinlikte...

MİAD'ın KADIN KOLLARININ AMATEM PARASI ÜNİVERSİTEYE NİYE VERİLDİ.?

Yaklaşık 1 yıl önce Proje sahibi HİMYAÇDER olan ve İstanbulda MİAD, HİMYAÇDER ve İnönü Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen Kahvaltı programında  bir araya gelen istanbul ve Malatyalı iş adamlarının katıldığı etkinlikte elde edilen yaklaşık 25.000 Tl gelir nihayet MİAD Kadın kolları tarafından Malatya ya getirilerek Proje sahibi olan HİMYAÇDER e verilmeyip İnönü Üniversitesine hangi amaçla verildi?

2018 in 3 ayında gerçekleştirilen istanbul toplantısından 2 ay sonra MİAD Kadın  kollarının Projeden çekildiklerini belirten HİMYAÇDER Genel Başkan ı A. Ece Budan " MİAD Kadın kolları başkanı Selin Yurdakul hanımefendi maliyetin yüksek olduğunu ve bu parayı çıkaramayacaklarını belirterek Projeden çıkacaklarını belirtiler.

Bu açıklama sonrası bizde AMATEM'i Dönemin Battalgazi Belediye Başkanı sayın Selahattin Gürkan beyle ortak yapma kararı aldık. Şu an da Malatya Büyükşehir Belediye başkanımızla birlikte projemiz devam etmektedir. 
İstanbul'daki gecede toplanan yaklaşık 25 bin tl para halen 1 yıl olmasına rağmen tarafımıza AMATEM projesi için teslim edilmedi. Son Malatya ya geldiklerinde İnönü Üniversitemize bu para teslim edilmiş. Ne için? Rektör Kızılay da bu parayı hangi amaçla almış? Hangi amaçla kullanacak? MİAD Kadın kollarının u toplanan parayı hangi amaçla inönü üniversitesine teslim etmiş.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber