Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Aralık 2014 - 12:48 Yorum: 0

Milletvekili Çiftçi, STK temsilcileriyle buluştu

VAN (AA) - AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.Erciş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'nda sivil toplum kuruluşu...

Milletvekili Çiftçi, STK temsilcileriyle buluştu

VAN (AA) - AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Erciş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'nda sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından düzenlenen toplantıya davet edilen Çiftçi, bu toplantının ilçede IŞİD'in Kobani'deki (Ayn el Arap) saldırıları bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde iş yerleri zarar gören esnaflar adına yapıldığını belirtti.

Çiftçi, şöyle konuştu:

"Bugün esnafları temsilen Erciş'teki tüm sivil toplum örgütü başkanların Başbakanımıza teşekkür ve şükranlarını ifade etmek için düzenledikleri bu toplantı ilçemiz için çok anlamlı ve önemlidir. Bundan dolayı hem bütün sivil örgütü başkanlarımıza hem de Erciş esnafına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kobani olayları sonrasında Başbakanımız 'Hiçbir endişeniz olmasın. Biz yakılan her yere bir gül fidanı dikeceğiz ve kesinlikle esnafımızın tüm zararlarını ve ziyanlarını karşılayacağız' demişti. Biz bunun birebir takipçisi olmuştuk. Başbakanımızın ve Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği Erciş'teki tüm esnafın zarar ve ziyanları istedikleri şekilde karşılandı. Türkiye çözüm süreciyle bu sorunlarından kurtulacak. Buralarda huzur, güven ve kardeşlik tesis edilerek, gül fidanları yetişecek."

Erciş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsamettin Çelik ise esnafın zararlarının karşılanmasından dolayı hükümete, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiklerini bildirdi.

Toplantıya, Çiftçi ve Çelik'in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Adnan Aydin, Erciş Ticaret Odası Başkanı İzzet Yağar, Terziler, Bakkallar ve Lokantacılar Odası Başkanı Cabir Görmüş, Mimarlar ve Mühendisler Odası Başkanı Harun Çelik, Marangozcular ve Demirciler Başkanı Mustafa Gürbüz, Kahveciler ve Berberler Başkanı Muhittin Aydemir ile esnaflar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber