Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2014 - 16:08 Yorum: 0

Milletvekili Poyraz'dan bayram mesajı

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Poyraz, mesajında şunları kaydetti:"Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışma...

Milletvekili Poyraz'dan bayram mesajı

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Poyraz, mesajında şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı günlerimizden olan Ramazan Bayramı'nı idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlarımız, Müslümanlık bilincimizi, kardeşlik ve dostluk bağlarımızı, barış içinde yaşama irademizi tazelememiz için güzel bir vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, özgürlük, huzur ve barışın egemen olduğu, insan hakları, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramın tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber