Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 09:43 Yorum: 0

Milletvekili Taşkesenlioğlu’ndan Engelliler Haftası Mesajı

AK Parti Erzurum Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Sözcüsü Zehra Taşkesenlioğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Taşkesenlioğlu’ndan Engelliler Haftası Mesajı

AK Parti Erzurum Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Sözcüsü Zehra Taşkesenlioğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Taşkesenlioğlu, mesajında şunları kaydetti: "Engelli vatandaşlarımızın günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak, kendilerine yetebilen bireyler olarak yaşamlarını sürdürmek için gerekli olan her desteği sağlamak sosyal devlet olmanın önemli bir gereğidir. Vatandaşlarımızın karşılaştığı fiziksel ve toplumsal engellerin ortadan kaldırılması için Hükümetimizin hayata geçirdiği yasal düzenlemelerle engelli kardeşlerimize ekonomik ve sosyal açıdan yeni imkân ve olanaklar sunmaktayız. Bu açıdan bakıldığında engelli vatandaşlarımızın problemleri yalnızca kendileri ve aileleri içinde değil, toplumun tüm kesimlerini kuşatan ve bütüncül bir bakış açısıyla ele alınması gereken bir konudur. Engelliler Haftası bir yandan engellilerin yaşadığı sorunları ve bu konuda atılması gereken adımları öne çıkarırken diğer yandan bu alandaki sorunların çözümü yolunda devletimize, yerel yönetimlere, sivil toplum kuruluşlarına ve bireylere düşen görevleri de hatırlatır. Hükümetimiz son 14 yılda engellilerle ilgili tüm sorun alanlarının temel insan hakları çerçevesinde, fırsat eşitliği sağlanarak, ayrımcı uygulamalara yer vermeksizin çözümlenmesi için yoğun gayret içerisindedir. Vatandaşlarımızın karşılaştıkları engeller ne olursa olsun onların üretken, istihdamda yer alan ve eşit haklara sahip bireyler olarak toplumsal hayata katılımı için dün olduğu gibi bugünde var gücümüzle çalışacağız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber