Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

Mimarlar Odasından Şehitkamil’e tam destek

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Hasan Özgür Girişken ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan...

Mimarlar Odasından Şehitkamil’e tam destek

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Hasan Özgür Girişken ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve diğer çalışmaları Fadıloğlu ile birlikte yerinde inceledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ilçe genelinde yapılan yol açma ve ilçeye kazandırılan projeleri yerinde inceleyen Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Hasan Özgür Girişken ve Yönetim Kurulu üyeleri, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İbrahimli, Gazikent, Karacaahmet, Beykent, Yukarıbeylerbeyi ve 25 Aralık Sanayi Sitesinde imara açılan alanların yol açma ve diğer yatırımları yerinde inceleyen Mimarlar Odası üyeleri yapılan çalışmalardan memnun kaldı. Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Hasan Özgür Girişken, "Şehitkamil Belediyesinin gündeminde olan başta İbrahimli 2. bölge uygulama alanlarını, çeşitli oturmuş çevreleri ve yapılaşmaya hazırlanan çevreleri birlikte ziyaret ettik. İlçe sınırları içerisindeki problemli bölgeleri bir arada inceleme fırsatı bulduk. Başkanımız bizlere çok güzel ve faydalı bilgiler verdiler. Tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. Aralıksız bir şekilde bu çalışmalarına devam edeceklerini umuyoruz. Bizde her zaman Belediyemizin bu tür çalışmalarına destek vermeye, takip etmeye ve bilgi almaya hazır olarak bekliyoruz. Yardım gerektiği takdirde ve ihtiyaç duyulursa her zaman da yardım etmeye hazırız" dedi.

'Amacımız daha yaşanabilir bir Gaziantep'

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, "Ben Mimarlar Odası Başkanımızın şahsında tüm Mimar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tabi kurumlar arası işbirliği çerçevesinde yapmış olduğumuz projelerde, bizimde sahadaki olan aksaklıklarımızı beraber istişare edebilmek ve fikir birliğine varabilmek adına bugün bir gezi düzenledik. Tabi kağıt üzerinde gözükmesiyle yerinde görmenin çok farklı olduğunu hepimiz yaşıyoruz. Kurumlar arasında bazen negatiflikler olsa da aslında bunun temelinde yatan bu şehrin gelecek menfaati doğrultusuna tartışmalar ortaya çıkıyor. Bu tartışmaları yerinde inceleme yapılarak karar verilmenin daha doğru olduğunu düşünüyoruz. Bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de biz Mimarlar Odamız ile birlikte yerinde inceleme çalışmalarını devam ettireceğiz. Amacımız daha yaşanabilir bir Gaziantep, daha yaşanabilir bir ülkeyi bizden sonraki nesillere bırakabilmek. Karşılıklı fikir tahsisi neticesinde olumlu noktaya gidiyoruz. Bu esasta gösteriyor ki istişareye açık olmak lazım. Bu istişareyi devam ettireceğiz" diye konuştu.

Mimarlar Odasından Şehitkamil’e tam destek

Mimarlar Odasından Şehitkamil’e tam destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber