Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 11:58 Yorum: 0

Minik öğrencilerden Vali Özdemir’e ziyaret

2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve öğretmenleri...

Minik öğrencilerden Vali Özdemir’e ziyaret

2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve öğretmenleri ile birlikte Edirne Valisi Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü Ayşe Akar Üstünyer, Sınıf Öğretmeni Suna İşbilen ve öğrenciler Anıl Emir Gülbahar ile Ceren Nur Cevahir, İlköğretim Haftası nedeniyle Edirne Valisi Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Minik öğrencilerin getirdiği çiçekleri alan Vali Özdemir de çocuklara kitap, defter ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber