Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 20:53 Yorum: 0

Minik sporcular Gazze için kumbaralarını boşalttı

BURSA (AA) - Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren jimnastik takımının minik sporcuları, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Gazze ile ilgili yardım...

Minik sporcular Gazze için kumbaralarını boşalttı

BURSA (AA) - Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren jimnastik takımının minik sporcuları, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Gazze ile ilgili yardım kampanyasına katılmak için kumbaralarındaki paraları bir kutuya toplayıp Mudanya Müftüsüne teslim etti.

Jimnastik takımının çalıştırıcısı Kadri Gül, minik öğrencilerinin aldıkları karar doğrultusunda kumbaralarında biriktirdiği parayı Gazze'de yaralı ve muhtaç çocuklara bağışlamak istediklerini söyledi.

Gül, yardımda bulunan öğrencilerin kumbaralarındaki paralarını bir kutuda topladığını belirterek, "Bu kutuyu Mudanya Müftüsü Ömer Faruk Kesimoğlu'na teslim ederek Diyanet İşlerini Başkanlığı'nın yardım kampanyasına katkıda bulunduk" dedi.

Mudanya Müftüsü Ömer Faruk Kesimoğlu da yardım kutusunu teslim aldıktan sonra minik sporculara Gazze'de yaşananları ve çocukların buradaki durumunu, çektikleri acıyı anlattı.

Minik sporcuların küçük yürekleriyle yaptıkları bu yardımın aslında çok büyük manevi değer taşıdığını belirte Kesimoğlu, yardımın derhal Gazze hesabına yatırılarak hedefine ulaşmasını sağlayacağını belirtti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber