Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Mart 2015 - 12:05 Yorum: 0

Misafirlere hoşaf ve ekmek ikramı

Yeşilyurt Belediyesi Topsüğüt Yeşil Konak öğrencileri Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümü münasebetiyle Kuranı Kerim okuyarak dua ettiler.

Misafirlere hoşaf ve ekmek ikramı

Yeşilyurt Belediyesi Topsüğüt Yeşil Konak öğrencileri Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümü münasebetiyle Kuranı Kerim okuyarak  dua ettiler. Katılımcılara Çanakkale şehitleri anısına askerlerin cephedeki menüsü hoşaf ve ekmek ikram edildi.

Yeşilyurt Belediyesi Topsöğüt Yeşil Konağında gerçekleşen etkinliğe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Birim Müdürleri, Topsöğüt Mahalle Muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çanakkale Zaferinin 100. yılı anısına düzenlenen etkinlik, Topsöğüt Yeşil Konak öğrencileri tarafından okunan Kuranı Kerim ve Çanakkale şiirleriyle başladı. Topsüğüt Yeşil Konak öğrencilerinin organize ettiği etkinlik, misafirlere hoşaf ve ekmek ikramıyla devam etti.

Etkinlikte Konuşan Polat, "Bugün burada Çanakkale ruhunu bir nebzede olsa bize yaşatan değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.  Dedelerimiz tam yüz yıl önce düşmanlara Çanakkale geçilmez dedi. Tarihimiz Çanakkale gibi birçok kahramanlık destanlarıyla dolu ama bu yüz yılın başında olan Çanakkale savaşları asla unutmamız gereken sürekli göz önünde bulundurmamız gereken bir mücadeledir. O dedelerimizin o gün vatanı korumaları bizleri bugüne taşıdı. İnşallah bizlerde bize emanet edilen bu vatanı  hem koruyacağız hem de çok daha ileriye taşıyacağız. Bugün "dedi.

Topsöğüt Yeşil Konak öğrencileri gelen misafirlerin yakasına siyah kurdele taktı. Topsöğütlü minik bir öğrenci ise topladığı kır çiçeklerini Başkan Polat'a hediye ederek Polat'ı duygulandırdı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber