Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 16:44 Yorum: 0

MOTAŞ KPSS’ye girecek adaylar için ek seferler koydu

MOTAŞ, 16 Ekim Pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'na girecek adayların ulaşım noktasında problem yaşamamaları için gerekli...

MOTAŞ KPSS’ye girecek adaylar için ek seferler koydu

MOTAŞ, 16 Ekim Pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'na girecek adayların ulaşım noktasında problem yaşamamaları için gerekli önlemleri aldı. Bu kapsamda KPSS'ye girecek öğrencilerin sıkıntı yaşamaması için sınav gününe ek seferler konuldu.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, 16 Ekim 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek olan KPSS'ye girecek adayların ulaşım noktasında sıkıntı yaşamamaları için MOTAŞ tarafından gerekli önlemlerin alındığı ve o güne özel ek seferlerin ilave edildiği kaydedildi.

Üniversite kampüsünde sınava girecek adayların mağdur olmamaları için İnönü Üniversitesi hattında trambüslerin yanı sıra, 8 adet körüklü, Temelli-Üniversite hattı için de 3 adet körüklü ile 7 adet solo otobüsün sefer yapacağı bildirildi.

Ayrıca şehir merkezindeki okullarda sınava girecek adayların mağdur olmamaları için de otobüs seferlerinin hafta içinde olduğu gibi seferlere devam edecekleri; bunlara ilaveten de ihtiyaç duyulan hatlara yönlendirilmek üzere 4 adet solo aracın hizmet vereceği belirtildi.

MOTAŞ KPSS’ye girecek adaylar için ek seferler koydu

MOTAŞ KPSS’ye girecek adaylar için ek seferler koydu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber