Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Eylül 2014 - 17:05 Yorum: 0

Mourinho'dan Ronaldo itirafı

Mourinho, Real Madrid'de forma giyen eski öğrencisi Cristiano Ronaldo ile artık görüşmediklerini ve aralarında herhangi kişisel bir bağ kalmadığını söyledi.

Mourinho'dan Ronaldo itirafı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Real Madrid'de forma giyen eski öğrencisi Cristiano Ronaldo ile bundan sonra görüşmediklerini ve aralarında herhangi şahsi bir bağ kalmadığını söyledi.

Portekiz basınına açıklamalarda olan Mourinho, vatandaşı  Ronaldo ile aralarında deneyimli bir ilişki olduğunu belirterek, 'KendisiReal Madrid için oynuyor ben ise Chelsea'nin menajeriyim. Bir yerlerde bizi müşterek göremezsiniz. Aramızda bir iletişim yok. Geriye yalnızca hatıralar kaldı. Ronaldo'yu bana İspanya'da lig, kupa ve Süper Kupa zaferleri yaşatan bir gol makinesi şekilde hatırlayacağım. Muhtemelen ben de ona destekçi olmuşumdur, karşılıklıydı. Sonuçta, müşterek 100 puana ulaşarak tarihin en çok ekibi Barcelona'yı geçtik ve şampiyon olduk' ifadelerini kullandı.

Ronaldo'ya kariyerinin kalan bölümünde muvaffakiyet arzulayan 51 yaşındaki teknik adam, 'Kulüp takımlarıyla yakaladığı başarıları sürdürmesini ve bunları Portekiz Milli Takımı'nda da yaşamasını diliyorum. Bir kulüpten ayrıldığımda eski oyuncularıma karşı aidiyet duygusu hissettiğim için onların başarılarıyla mesut oluyorum' değerlendirmesinde bulundu.

Real Madrid'de 2010-2013 yıllarında müşterek çalışan Mourinho ve Ronaldo ikilisi, birer La Liga, Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber