Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

Muay thai sporcuları Kaymakam Yıldız'ı ziyaret etti

SAMSUN (AA) - Çarşamba Kaymakamlığı bünyesinde muay thai sporu yapan gençler, Karadeniz şampiyonasında aldıkları derecelerin ardından Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ı ziyaret etti.Yaklaşık...

Muay thai sporcuları Kaymakam Yıldız'ı ziyaret etti

SAMSUN (AA) - Çarşamba Kaymakamlığı bünyesinde muay thai sporu yapan gençler, Karadeniz şampiyonasında aldıkları derecelerin ardından Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ı ziyaret etti.

Yaklaşık 10 sporcu ve antrenörleri Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Yıldız ziyarette, dezavantajlı gruplara yönelik geçen yıl başlattıkları muay thai sporunda sporcuların kısa sürede birçok derece aldığını belirtti.

Yıldız, "Aldıkları dereceler bizleri sevindirirken bu çocuklarımızın da bir şeyler yapabileceğini göstermiş olduk” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber