Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ekim 2019 - 10:23 Yorum: 0

Muhtarlar kendi günlerinde protokol ile buluştu

Aksaray'da 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Vali Ali Mantı ile bir araya gelen mahalle, köy ve belde mahalle muhtarları hem günlerini kutladı hem de sorunları...

Muhtarlar kendi günlerinde protokol ile buluştu

Aksaray'da 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Vali Ali Mantı ile bir araya gelen mahalle, köy ve belde mahalle muhtarları hem günlerini kutladı hem de sorunları masaya yatırdı.

Aksaray Valisi Ali Mantı, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle merkez mahalle muhtarları, köy muhtarları, belde mahalle muhtarlarını valilik makamında kabul etti. Muhtarlarla bir süre sohbet eden Vali Ali Mantı Muhtarlar Gününü kutladı. Makam ziyareti sonrası Vali Ali Mantı yemekli toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Polisevinde gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Vali Ali Mantı, "Muhtarlarımız şehrimizde en ücra köşede bile vatandaşların sıkıntılarını gerekli devlet kurumlarına aktarır. Muhtarlıkların tarihi çok eskiye dayanmaktadır. 1924 yılı Köy Kanunu en eski kanunlardan bir tanesidir. Kamu nezdinde vatandaş nezdinde itibarı olan bir kuruluştur" dedi.

Düzenlenen toplantıda Belediye Başkan Vekili Hıfsı Peker, Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlar kendi günlerinde protokol ile buluştu

Muhtarlar kendi günlerinde protokol ile buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber