Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

Muratbey Uşak Sportif deplasmanda galibiyet hedefliyor

Muratbey Uşak Sportif Genel Menajeri Erdoğan: "Konya deplasmanında kazanıp sıkıntılı çizgiden uzaklaşmak istiyoruz"

Muratbey Uşak Sportif deplasmanda galibiyet hedefliyor

UŞAK (AA) - Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinde Muratbey Uşak Sportif'in genel menajeri Fatihan Erdoğan, Konya deplasmanında kazanıp sıkıntılı çizgiden uzaklaşmak istediklerini bildirdi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Basketbol Ligi'nin 23. haftasında yarın Torku Konyaspor Basket ile deplasmanda oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını, maça iyi hazırlandıklarını, oyuncuların morallerinin yüksek olduğunu ifade eden Erdoğan, "İki takımında kazanmayı çok istediği bir maç olacak. Konya ekibi ev sahibi avantajını kullanmak isteyecek, bizde iyi çalıştık. Kazanıp sıkıntılı çizgiden uzaklaşmak istiyoruz. Hedefimiz iyi basketbol oynayıp galip gelmek. Ligin ilk yarısında rakibimize kendi sahamızda 82-86 mağlup olmuştuk, bu maçı kazanmak bizim için önemli" dedi.

Torku Konyaspor Basket ile Muratbey Uşak Sportif  yarın saat 16.00'da  Selçuk Belediyesi Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber