Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Nisan 2015 - 13:28 Yorum: 0

Muş Devlet Hastanesinde hijyen çalışmaları

MUŞ (AA) - Kamu Hastaneleri İl Genel Sekreteri Dr. Yusuf  Güneş, Muş Devlet Hastanesine günde ortalama 10 bin kişinin giriş-çıkış yapıldığını, bu nedenle hijyen koşullarına önem gösterdiklerini...

Muş Devlet Hastanesinde hijyen çalışmaları

MUŞ (AA) - Kamu Hastaneleri İl Genel Sekreteri Dr. Yusuf  Güneş, Muş Devlet Hastanesine günde ortalama 10 bin kişinin giriş-çıkış yapıldığını, bu nedenle hijyen koşullarına önem gösterdiklerini bildirdi.

Güneş, yaptığı açıklamada, Muş Devlet Hastanesi'nde başta tuvaletler olmak üzere yapılan bir takım değişikliklerin ardından istedikleri hijyenik ortamı sağladıklarını ifade etti.

Sağlık alanında hijyenik ortamın hastalara yapılan tedavi kadar önemli olduğunu belirten Güneş, şöyle konuştu:

"Hastanede 3 vardiya halinde 163 temizlik personeli görev yapıyor. Hastaların şikayet ettiği tuvaletlerin 80'i değiştirildi. Hastanemiz şu anda hijyen konusunda çok iyi. Hastaların da temizlik konusunda duyarlı olmaları gerekiyor. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Hastalarımız da verilen hizmetten oldukça memnun. Ancak aksaklıklar konusunda vatandaşların biraz daha sabırlı olmasını istiyoruz. Çünkü hastanemiz henüz yeni ve tabi ki bazı eksikliklerimiz olacak. Bunu periyodik olarak tamamlamaya çalışacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber