Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Temmuz 2017 - 21:43 Yorum: 0

MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur Basın Bayramını kutladı

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur Basın Bayramını kutladı

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Ahmet Nur, mesajında Türk basınında 24 Temmuz 1908 yılında Meşrutiyetin ilanıyla sansürün kaldırıldığını hatırlatarak, bu tarihten itibaren günün 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlandığını belirtti.

Nur, "Demokrasinin gelişmesinde önemli bir yeri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin gelişmesinde ve yaşamasında en önemli unsurlardan biridir. Meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumun basına duyduğu güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin de önüne geçecektir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel, hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın demokrasilerin en büyük güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkı doğru ve aydınlatıcı bilgilerle aydınlatan ve bu uğurda hizmet veren tüm basın mensuplarını tebrik eder, Gazeteciler ve Basın Bayramını saygılarımla kutlarım" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber