Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 18:53 Yorum: 0

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak:

"Enerjimizi, coğrafyamızdan, tarihimizden ve değerlerimize olan sadakatimizden alıyoruz"

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak:

İZMİR (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Enerjimizi, coğrafyamızdan, tarihimizden ve değerlerimize olan sadakatimizden alıyoruz" dedi.

Nail Olpak, MÜSİAD İzmir Şubesi üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, bu yıl 25. yıla girdiklerini belirterek, her zamankinden daha heyecanlı ve coşkulu olduklarını ifade etti.

MÜSİAD'ın, 11 bin üyesiyle çok geniş coğrafyada faaliyet gösterdiğini kaydeden Olpak, "Enerjimizi, coğrafyamızdan, tarihimizden ve değerlerimize olan sadakatimizden alıyoruz" ifadesini kullandı.

Olpak, İzmir'in ticari alanda potansiyelinin çok yüksek olduğunu vurgulayarak, "İzmir, sizlerin yapacağı projeler ve istihdam sayesinde, bugünkü durağanlığı yerine geçmişte olduğu gibi canlı görünüme sahip olacaktır" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber