Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Muşlu çiftçiler eğitim toplantısına katıldı

MUŞ (AA) - Muş'ta bitki hastalık ve zararlarıyla mücadele edilmesi konusunda çiftçiler bilgilendirildi.Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Bitkisel...

Muşlu çiftçiler eğitim toplantısına katıldı

MUŞ (AA) - Muş'ta bitki hastalık ve zararlarıyla mücadele edilmesi konusunda çiftçiler bilgilendirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Muzaffer Demir başkanlığında düzenlenen toplantıda, merkeze bağlı köylerde bitkisel ve hayvansal üretim konularında katılımcılara bilgi verildiği bildirildi.

Bugüne kadar 26 köyde yaklaşık 700 çiftçiye eğitim verildiğine değinen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak, tarımdaki yenilikler, tarımsal desteklemeler ve bakanlığımızın yaptığı çalışmalar hakkında çiftçilere bilgi vermek için köy ve beldelerde eğitim seminerlere devam edilmektedir. Ayrıca bitkisel üretim ve desteklemeleri hakkında yürüttüğümüz çalışmalar ve sahada üretim esnasında karşılaşılan zorluklara çözüm üretmek amacıyla da bu tür toplantılara ağırlık verilecek. Çiftçilere yönelik eğitimler farklı zamanlarda periyodik olarak devam edecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber