Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Şubat 2022 - 15:24 Yorum: 0

Muş’ta Karasu Nehri’nde kaybolan Yağmur için suya 50 metrelik ağ çekildi

Muş'ta 5 gün önce Karasu Nehri'ne düşen Yağmur Özkan için ekipler tarafından yürütülen arama çalışmalarında nehre 50 metre uzunluğunda ağ çekildi.

Muş’ta Karasu Nehri’nde kaybolan Yağmur için suya 50 metrelik ağ çekildi

Muş'ta 5 gün önce Karasu Nehri'ne düşen Yağmur Özkan için ekipler tarafından yürütülen arama çalışmalarında nehre 50 metre uzunluğunda ağ çekildi.

22 Şubat 2022 günü akşam 21.30 sıralarında Muş-Bingöl kara yolu istikametindeki Karasu Nehri üzerindeki köprüden suya düşen Muş İMKB Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Yağmur Özkan'ı, arama çalışmaları 5. gününde sürdürülüyor. Havadan, kıyıdan, su yüzeyi ve su altında arama çalışmalarına devam eden ekipler, Yağmur'un düştüğü noktanın 7 kilometre uzaklığındaki noktaya ağ çekti. Akıntının yoğun olduğu bölgede nehrin karşısına ağı geçirebilmek için yoğun çaba harcayan kurbağa adamlar, 50 metre uzunluğunda, 1,20 santimetre yüksekliğindeki ağı zorlu çalışmayla sabitledi.

Bölgede polis, UMKE, AFAD, sağlık ve itfaiye ekiplerinin de katıldığı aramaya Bitlis, Elazığ, Adıyaman ve Van Emniyet Müdürlüğünde görevli 23 "kurbağa adam", Muş ve Van'daki AFAD arama kurtarma ekipleri destek veriyor.

Kızılay ekipleri de bölgedeki çalışan personel ve vatandaşlara sıcak yemek ve çay ikramında bulunuyor. Bölgedeki arama çalışmaları sürdürülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber