Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Kasım 2017 - 14:08 Yorum: 0

Muş’ta uyuşturucu operasyonu

Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Muş’ta uyuşturucu operasyonu

Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, operasyon kapsamında 7 şahsın yapılan üst aramasında 23 gram esrar ele geçirildiği belirtildi. Şahıslardan biri sahte kimlik kullandığı, "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edilerek tutuklandı.

Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 3 şahıs ile birlikte 38 gram esrar maddesi ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, "Şahıslar hakkında "Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak" ve "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçlarından işlem yapılmış, adli mercilere çıkarılan şahıslardan 2'si tutuklanmıştır. Malazgirt ilçesinde yapılan çalışmaların devamında da bir şahsın üzerinden 2,22 gram esrar ele geçirilmiştir" denildi.

Bulanık ilçesinde yapılan çalışmalarda ise, 2 kişinin "kova" olarak tabir edilen düzenekte uyuşturucu madde içerken yakalandığı ve üst aramalarında ise 1,95 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber