Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Eylül 2015 - 02:21 Yorum: 0

Mustafa Başdaş'ın hedefi Dünya Şampiyonluğu

Mersin’de yapılan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında Malatya Uçarlar Spor Kulübü sporcusu Mustafa BAŞDAŞ – 75 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

Mustafa Başdaş'ın hedefi Dünya Şampiyonluğu

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonun 2015 yılı faaliyet programında yer alan,  Mersin’de yapılan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında Malatya Uçarlar Spor Kulübü sporcusu Mustafa BAŞDAŞ – 75 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

Alınan bu başarıdan dolayı Mustafa BAŞDAŞ, Vücut Geliştirme ve Fitness İl Temsilcisi Mustafa ERDEMİR, Uçarlar Spor Kulübü Başkanı Nurettin Uçar ve Antrenörü Mustafa Akaltun ile beraber Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ‘’ İlimiz Uçarlar Spor Kulübü sporcusu Mustafa BAŞDAŞ Vücut Geliştirme sporuna büyük bir özen ve disiplinle çalışarak Türkiye üçüncüsü olması ve Milli Takıma seçilmesi bizleri oldukça memnun etti. İlimizin Vücut Geliştirme branşında ilk milli sporcusu olan Mustafa BAŞDAŞ 11 – 14 Aralık 2015 tarihleri arasında El Salvador ‘da yapılacak Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasına katılacak umarım iyi bir derece ile döner. Ben kurumum ve şahsım adına sporcumuz Mustafa BAŞDAŞ, Vücut Geliştirme ve Fitness İl Temsilcisi Mustafa ERDEMİR, Uçarlar Spor Kulübü Başkanı Nurettin Uçar ve Antrenörü Mustafa Akaltun’ u tebrik ediyor, Dünya Şampiyonasında başarılar diliyorum’’ dedi.

Mustafa BAŞDAŞ ise ‘’ 2008 yılından bu yana Uçarlar spor kulübünde Mustafa Akaltun hocamın kontrolünde bu sporu yapmaktayım, daha önce 2012 Yılında Antalya da Türkiye üçüncüsü, 2013 yılında Kocaeli de Türkiye ikincisi, Aynı yıl Avusturya da yapılan Dünya Şampiyonasında 7. oldum. Bu yıl da 03 - 06 Eylül 2015 tarihleri arasında Mersin ilinde yapılan Türkiye Şampiyonasında üçüncü oldum, nasip olursa 11-14 Aralık 2015 tarihleri arasında El Salvador da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ülkemi temsil edeceğim. Bu arada Bana bir çok desteği bulunan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’ya,  Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Nurettin Gürsoy’a , Uçarlar Spor Kulübü Başkanı Sayın Nurettin Uçar hocama, ve Hocam Mustafa Akaltun’ a çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun’’ dedi.

            Mustafa BAŞDAŞ’ın antrenörü Mustafa AKALTUN da bir açıklama yaptı. AKALTUN ‘’ Yaklaşık 12 yıldır Uçarlar spor kulübünde abim Nurettin Uçar ile birlikte çalışmaktayız, bugüne kadar bir çok yarışmaya katıldık, Malatya’mızı en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Mustafa kardeşim genetik harikası bir insan, bu yarışmada esasen 1. Mustafa’dır heyecanına yenik düştü, inşallah 11-14 Aralık 2015 tarihleri arasında El Salvador da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında heyecanını yenerek Ülkemize ve Malatya’mıza Altın madalyayı getirir. Şehrimizde çok iyi olabilecek sporcular var, umarım heveslerini yitirmeden önümüzdeki yıllarda Mustafa ile birlikte şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler. Bu arada bizden katkılarından dolayı Battalgazi Halk Eğitim Müdürü, ve tüm çalışanları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü başta Mustafa Sadi FINDIKLI ve tüm çalışanlarına, İl temsilcimiz Mustafa ERDEMİR’e ve abim, patronum Sayın Nurettin Uçara sonsuz teşekkürler Malatya’mıza hayırlı olsun’’ dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber