Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2014 - 14:03 Yorum: 0

MUTSO meclis toplantısı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün:

MUTSO meclis toplantısı yapıldı

MUĞLA (AA) - Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Yeni kurulan 14 büyükşehir belediyesiyle mukayese ettiğimizde oldukça iyi bir duruma geldiğimizi söyleyebilirim" dedi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) olağan meclis toplantısını oda binasında yaptı. MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, toplantıya konuk olarak katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e 25 maddelik taleplerini iletti.

Taleplerin Muğla'nın yararına olduğunu söyleyen Karakuş, bazı konuların merkezi hükümetin yetki alanına girdiğini bildiklerini, Muğla için birlik ve beraberlik içinde hareket etmek gerektiğini kaydetti.

Daha sonra konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, ilk kez böyle bir toplantıya katıldığına dikkati çekti. Kendisine bu toplantılara neden katılmadığının sorulduğunu anlatan Gürün, "Ben de 'Gurk tavuk gibiyim. Şimdi yumurtanın üzerine oturdum, bu yumurtalardan civciv çıkana kadar. Ben kalkarsam telef ederim yumurtayı' dedim. O yüzden bu sürede olabildiğince iç organizasyon çalışması ile ilgili mesai sarf ettik" diye konuştu.

Gürün, büyükşehir belediye başkanı olduktan sonra organizasyon şemasını oluşturmaya, kendi alanlarına giren sorunlar, tespiti ve çözüm önerileri üzerinde çalıştıklarını anlattı.

- "14 büyükşehir belediyesi arasında iyiyiz"

Vatandaşların sorunların hemen çözülmesi yönünde bir talebi olduğuna değinen Başkan Gürün, şöyle konuştu:

"Organizasyon ve kuruluş aşamasında, yeni kurulan 14 büyükşehir belediyesiyle mukayese ettiğimizde oldukça iyi bir duruma geldiğimizi söyleyebilirim. Bu zamanla daha iyi ortaya çıkacak. Mart ve nisan ayından itibaren 2015 programımıza başlayacağız ve dolayısıyla yaz aylarında yapmamız gerekleri sizlere program olarak sunacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber