Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Temmuz 2016 - 13:53 Yorum: 0

NAKSAN Holding’e kayyum atandı

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı ve NAKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, FTÖ/PDY soruşturması...

NAKSAN Holding’e kayyum atandı

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı ve NAKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, FTÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

NAKSAN Holding'e kayyum atanması sonrası bugün yapılan operasyonla Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu'nun FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

İşadamı Cahit Nakıboğlu'nun bir kaç gün önce de oğlu Taner Nakıboğlu Gaziantep Havalimanında gözaltına alınmıştı. 8 Mart tarihinde Naksan Holding'te polisler tarafından yapılan operasyonda çok sayıda belge ve bilgisayara el konulmuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber