Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 16:03 Yorum: 0

Nazilli Belediyespor Genel Menajer İbiş:

"Beş haftadan buyana hasret kaldığımız galibiyet sevincimizi taraftarımızın desteği ile bu hafta yaşayacağız"

Nazilli Belediyespor Genel Menajer İbiş:

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Genel Menejeri Orhan İbiş, beş haftadır hasret kaldıkları galibiyet sevincini bu hafta sonu yapacakları Diyarakır Büyekşehir Belediyespor maçında yaşatmak istediklerini belirtti.

İbiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son beş haftada kaybettikleri puanları artık telafi etmek zorunda olduklarını, bundan sonra kaybedilecek puanları telafi edecek zamanlarının olmadığını söyledi.

Pazar günü final gibi bir maça çıkacaklarını, bu maçta en büyük kozlarının taraftarlarının olacağını belirten İbiş,  “Nazilli Belediyespor olarak 5 haftadan buyana galibiyet ile tanışamıyoruz. Oysa takım olarak çok iyi bir konumdayız. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında bir patlama bekliyoruz. Beş haftadan bu yana hasret kaldığımız galibiyet sevincimizi taraftarımızın desteği ile bu hafta yaşayacağız. Şans bize bu hafta gülecek."

Bu arada Nazilli Belediyespor'da kart cezalısı oyuncu bulunmazken Abdullah ve Erdi'nin sakat olduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber