Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 11:03 Yorum: 0

Necmettin Erbakan Parkı Karaman’ın gözde parkı oldu

Karaman Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, içerisinde bulunan kafeteryanın da işletmeye açılması ile kısa sürede Karamanlıların gözde mekanı...

Necmettin Erbakan Parkı Karaman’ın gözde parkı oldu

Karaman Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, içerisinde bulunan kafeteryanın da işletmeye açılması ile kısa sürede Karamanlıların gözde mekanı haline geldi.

Otogar önünde bulunan mevcut alanında parka dahil edilmesi ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı artık daha geniş bir hale getiriliyor. Karaman Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımı tamamlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, yeşil alanları ve sosyal donatılarının yanı sıra artık çay bahçesi ile vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Kısa sürede yoğun ilgi gören park vatandaşların eşiyle dostuyla keyifli ve huzurlu vakit geçirebileceği nezih bir ortam haline geldi.

Düzenleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Sahip olduğu sosyal donatıları ve sakin huzurlu ortamı ile vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği bir ortamı Karaman'a kazandırdık dedi.

Başkan Çalışkan, "Otogar önünde bulunan 12 bin metrekarelik bir alana sahip olan mevcut yeşil alanı parka dahil etmek amacıyla başlattığımız çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çalışmalar kapsamında bu alana yürüyüş yolları, kamelyalar ve çocuk oyun grupları yerleştirdik. Bu alanı da parka dahil ettiğimiz zaman Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı 30 bin metrekarelik oldukça büyük bir alana sahip olacak" dedi.

Necmettin Erbakan Parkı Karaman’ın gözde parkı oldu

Necmettin Erbakan Parkı Karaman’ın gözde parkı oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber