Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 11:43 Yorum: 0

Nevruz kutlaması

TÖRKAD Başkanı Alkış:

Nevruz kutlaması

MARDİN (AA) - Töre Cinayetlerini Önleme ve Kadın Potansiyelini Değerlendirme Derneği (TÖRKAD) Başkanı Zeynep Alkış, "Silahlar gömülsün, yurduma ebedi huzur gelsin" dedi.

TÖRKAD Başkanı Alkış, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Nevruz’un, birlik, dostluk, huzur, hoşgörü ve ebedi kardeşlik getirmesini dilediklerini belirtti.

Yeni Türkiye yolunda barışa her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Alkış, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hoşgörü, sevgi ve kardeşliğin filizlendiği bu topraklarda, asırlar boyunca farklı inançlara, dillere, etnik köken ve kültürlere sahip insanlar bir arada, huzur içinde yaşadı, bundan sonrada yaşayacak. Bu birlikteliği bozmaya çalışanlara en iyi cevap Nevruz’da verilmelidir. Barış ve kardeşlik ortamını bozacak arayışlara fırsat verilmeli, Nevruz mutluluğun egemen olduğu daha güzel günlerin başlangıcı olmalıdır. Barış ortamını korumanın, kardeşliği, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmenin ve bu yolda gayret göstermenin adı Nevruz olsun, silahlar gömülsün, yurduma ebedi huzur gelsin."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber