Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Nevruz kutlaması

SİİRT (AA) - Eğitim-Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, "Bayramların kendine has kuşatıcı ikliminde birbirimize sımsıkı kenetlenmeli, tüm farklılıklarımızla bu toprakların asli...

Nevruz kutlaması

SİİRT (AA) - Eğitim-Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, "Bayramların kendine has kuşatıcı ikliminde birbirimize sımsıkı kenetlenmeli, tüm farklılıklarımızla bu toprakların asli unsuru olduğumuzu bilerek birbirimizi kardeşlik duygularıyla bağrımıza basmalıyız" dedi.

Şeker, nevruz kutlamalarına ilişkin AA muhabirine, bayramların karşılıklı sevgi ve saygıyı ifade eden, birlik ve beraberliğin pekişmesine aracılık eden günler olduğunu söyledi.

Nevruzun anadolu kültürünün önemli bir parçası olduğunu ifade eden Şeker, "Bu gelenek, birleştirici misyonuyla milletimizi bir arada tutan önemli geleneklerinden biridir" ifadesini kullandı.

Ortak paydada buluşulan bugünün birlikte kardeşçe karşılanması gerektiğini belirten Şeker, şunları kaydetti:

"Bayramların kendine has kuşatıcı ikliminde birbirimize sımsıkı kenetlenmeli, tüm farklılıklarımızla bu toprakların asli unsuru olduğumuzu bilerek birbirimizi kardeşlik duygularıyla bağrımıza basmalıyız. Vakit, ayrışmanın değil, bütünleşmenin, sevgiyle kucaklaşmanın vaktidir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber