Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Nikce Cup Grup müsabakaları

DİYARBAKIR (AA) - Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası grup müsabakalarında Diyarbakır'ı Ergani Gençlerbirliği takımı temsil edecek.Ergani Gençlerbirliği teknik sorumlusu...

Nikce Cup Grup müsabakaları

DİYARBAKIR (AA) - Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası grup müsabakalarında Diyarbakır'ı Ergani Gençlerbirliği takımı temsil edecek.

Ergani Gençlerbirliği teknik sorumlusu Mehmet Kanat, 12-15 mart tarihleri arasında Kahramanmaraş ilinde yapılacak müsabakalarda çok güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını söyledi.

Kanat, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Adanaspor, Hatayspor, Şanlıurfa Edesa, Yedi Yıldızspor, Elazığspor ve Kayseri Erkiletspor gibi güçlü takımlarla aynı grupta mücadele edeceğiz. Diyarbakır'ı burada en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. İşimiz kolay olmayacak. Ama kendimize güveniyoruz. 2010-2011 yılında Erganispor U15 futbol takımımız Türkiye şampiyonu olmuştu. Bunu inşallah Ergani Gençlerbirliği spor olarak tekrarlayacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber