Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Eğitim 19 Şubat 2019 - 15:18 Yorum: 0

Niksar’da polis öğrencilere internet bağımlığını anlattı

Tokat'ın Niksar ilçesinde polisler, öğrencilere internet bağımlılığı, internetin zararları ve trafik konusunda eğitim semineri verdi.

Niksar’da polis öğrencilere internet bağımlığını anlattı

Tokat'ın Niksar ilçesinde polisler, öğrencilere internet bağımlılığı, internetin zararları ve trafik konusunda eğitim semineri verdi.

Son yıllarda cep telefonu ve internetin yaygınlaşmasıyla birlikte neredeyse herkesin cebinde internet olmasından dolayı bağımlılığı da bir hayli arttı. Artık cep telefonları sayesinde internet bağımlılığının yaşı 3'e kadar düştü. Buna dikkat çekmek ve internet bağımlılığının önüne geçmek için Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okullarda internet bağımlılığı bilinçlendirme semineri vermeye başladı.

Yavuz Selim İlkokulunda Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerinden Tahir Demir ve Servet Güler ile bilgisayar öğretmeni Elif Demir tarafından verilen eğitim seminerine çok sayıda öğrenci ve veli büyük ilgi gösterdi.

Seminerde öğrencilere ve velilere internetin insan hayatına getirdiği sayısız faydaları olduğunu ancak kişinin teknoloji kullanımı üzerinde kontrolünün kaybolması ve teknolojiyi ölçüsüz ve sınırsız kullanmasının çok ciddi zararlara sebep olabildiğini, internet ve teknoloji bağımlılığının diğer bağımlılıklarda olduğu gibi kişinin bağımlısı olduğu teknolojik ürüne ulaşamadığında yoksunluk yaşadığı bir durum olarak tanımlandığı söylendi.

Seminerde internet bağımlılığının neden olduğu sorunlar ve çocuk ile ergenlerde bağımlılığı önlemenin yolu anlatıldı. Eğitim seminerinde ayrıca öğrenciler, trafikte kural, ihlal ve sonuçlar konusunda bilgilendirildi.

Niksar’da polis öğrencilere internet bağımlığını anlattı

Niksar’da polis öğrencilere internet bağımlığını anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber