Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:33 Yorum: 0

Nilüfer Belediyesi’nden Eğitime Destek

Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu'na Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan güreş salonu ile hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan kütüphane...

Nilüfer Belediyesi’nden Eğitime Destek

Nilüfer Belediyesi'nin eğitime desteği sürüyor.

Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu'na Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan güreş salonu ile hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan kütüphane ve öğrencilerin el becerilerini geliştirilmesi için oluşturulan sınıf törenle açıldı. Törene Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Desteklerden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Okul Müdürü Cuma Beyde, "Atölye sınıfı ile öğrencilerimiz el becerilerini geliştiriyorlar. Nilüfer Belediyesi tarafından okulumuza kazandırılan güreş salonu ile çocuklar ata sporumuz olan güreş ile tanışma fırsatı buldu. Haftanın belirli günlerinde gönüllü bir hocalar sayesinde güreş sporunu öğreniyorlar. Okulumuza destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Eğitime destek verdiklerini ifade eden Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu da, "Okulların onarım işlerinin yanı sıra ek bina, spor salonları, anasınıfı gibi hizmetler yaptık. Görükle Hazinedaroğolu Özkan İlkokulu'na güreş salonunun yanı sıra bahçe düzenlemesi ve çocuk oyun grubu desteğinde bulunduk. Okulumuzun dış cephe boyasını yaparak, daha güzel görünmesini sağladık" şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediyesi’nden Eğitime Destek

Nilüfer Belediyesi’nden Eğitime Destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber