Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Nizip'te toplu iş sözleşmesi

Nizip Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Nizip'te toplu iş sözleşmesi

GAZİANTEP (AA) - Nizip Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Nizip Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar, Nizip Belediyesiyle yapılan toplu iş sözleşmesinin başarıyla sonuçlandığını söyledi.

Sözleşme kapsamında yevmiyeleri 75 lira olan çalışanların yevmiyelerine yüzde 13'lük zammın ilave edildiğini belirten Çınar, ''Yapılan zam kapsamında sözleşme içerisinde yer alan işçilerin aylıklarına 400 ila 450 lira bir kaynak ilave edilecektir. Ben bu toplu iş sözleşmesinde bizlere destek veren Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve yardımcılarına teşekkür ediyor yapılan sözleşmenin tüm çalışanlara ve tüm işçi arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur ise gerçekleşen toplu iş sözleşmesinin çalışanlarımızı memnun edecek şekilde yapıldığına inandığını belirterek, bu sözleşmenin tüm işçilere hayırlı olması dileğinde bulundu.

Hizmet İş Sendikası Nizip Şube Başkanı Murtaza Cengiz de sözleşmenin imzalanmasına yönelik desteklerinden ötürü Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber