Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Temmuz 2016 - 16:13 Yorum: 0

Normalleşme Süreci’ne karşı açlık grevi başlattılar

Türkiye ile İsrail arasında yapılan anlaşmayı protesto eden Turan Derneği, Türk Eğitim Sen Kayseri 2 No'lu Şube ve Türk Diyanet Sen Kayseri Şubesi üyeleri,...

Normalleşme Süreci’ne karşı açlık grevi başlattılar

Türkiye ile İsrail arasında yapılan anlaşmayı protesto eden Turan Derneği, Türk Eğitim Sen Kayseri 2 No'lu Şube ve Türk Diyanet Sen Kayseri Şubesi üyeleri, Mavi Marmara Şehidi Furkan Doğan'ın mezarında 3 günlük açlık grevi başlattı.

Mavi Marmara'da hayatını kaybeden Furkan Doğan'ın Talas İlçesi Reşadiye Mahallesi'nde bulunan mezarı başına gelen sendika üyeleri, burada Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti. Daha sonra grup adına açıklama yapan Ali İhsan Öztürk, Türkiye ile İsrail arasında yapılan anlaşmayı tanımadıklarını ve anlaşmayı protesto etmek için 3 günlük açlık grevi başlattıklarını söyledi. Öztürk açıklamasında, "Furkan Doğan'ımızı geçtiğimiz yıllarda Gazze ve Filistin uğruna şehit verdik ve yıllarda tüm Müslümanların içi yandı. Orad verdiğimiz 9 can hepimizin canıydı, bugün katil devlet İsrail ile yapılan anlaşma o şehitlerimizi ve Müslümanları şu Ramazan ayında ve Kadir Gecesi'nde rencide etmiştir. O anlaşmayı kabul etmediğimizi söylüyor ve anlaşmayı kınıyoruz. Müslümanlar bir vücudun organları gibidir, birine bir zarar geldiği zaman bunu hepsi hisseder. Acaba hissetmeyenler ve Furkan Doğan'ın hatırasına karşı çıkanlar bu bedenin azaları değil midir? Daha dün Furkan Doğan üzerinden siyaset yapanlar, bugün ne oldu da Furkan Doğan'ı sattınız? Korkuyoruz ki yarın Furkan Doğan terörist ilan edilebilir. Müslümanların rencide edildiği bu anlaşma tekrar gözden geçirilmelidir. Omurgalı siyaset yapın, dik durun." ifadelerine yer verdi.

Normalleşme Süreci’ne karşı açlık grevi başlattılar

Normalleşme Süreci’ne karşı açlık grevi başlattılar

Normalleşme Süreci’ne karşı açlık grevi başlattılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber