Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Mart 2019 - 17:43 Yorum: 0

Nüfus Müdürlükleri hafta sonu açık olacak

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin seçim nedeniyle hafta sonu 8.30-17.00 saatleri arasında açık olacağı...

Nüfus Müdürlükleri hafta sonu açık olacak

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin seçim nedeniyle hafta sonu 8.30-17.00 saatleri arasında açık olacağı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"31 Mart 2019 Pazar Günü yapılacak Mahalli idareler seçiminde, vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarıyla ilgili taleplerin ( Kimlik Kartı, Nüfus kayıt örneği .vb. ) İlgili hükümleri, çerçevesinde karşılanabilmesi amacıyla herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için, il ve ilçe nüfus müdürlükleri 30 ve 31 Mart 2019 günleri, 08. 30- 17. 00 saatleri arasında tam gün açık bulunacaktır."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber