Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:53 Yorum: 0

Ödemiş’te Doğal Gaz Telaşı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde doğal gaz için altyapı çalışmaları hızla devam ederken, firmanın ortağı İlker Tekin, servis kutusunun bırakılmasıyla...

Ödemiş’te Doğal Gaz Telaşı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde doğal gaz için altyapı çalışmaları hızla devam ederken, firmanın ortağı İlker Tekin, servis kutusunun bırakılmasıyla birlikte başlatılacak olan abonelik işlemleri için 505 TL bağlantı ve sayaç bedeli olarak ödeme yapılması gerektiğini belirtti.

Ödemiş ilçesinde doğal gaz için altyapı çalışmaları hız kazandı. Doğal gazın konutlara ulaşması sürecinde vatandaşların izlemesi gerekenler hakkında bilgiler aktaran firma ortağı İlker Tekin, Gökçen'de istiflenmiş olan çelik boruların kullanımına başlandığını ve gazın konutlara ulaşma aşamasının Eylül-Ekim aylarına rastlayacağını tahmin ettiğini söyledi. Tekin, İzmirgaz'ın süreçteki fonksiyonu hakkında da bilgiler vererek, İzmirgaz'ın kazı işlemlerinden ve bina önlerine doğal gaz bağlantısı için servis kutusu montajlama çalışmalarından sorumlu olduğunu, servis kutusundan dairelere veya konutlara gaz erişiminin teknik altyapısının doğal gaz firmalarına ait olduğunu belirtti.

İLK ABONELİK 505 TL

Servis kutusunun bırakılmasıyla birlikte başlatılacak olan abonelik işlemlerinden İzmirgaz'a 505 TL bağlantı ve sayaç bedeli olarak ödeme yapılması gerektiğini belirten Tekin, bina içindeki proje onayından sonra doğal gaz kullanımına başlanabileceğini söyledi. Vatandaşları altyapı çalışmaları sırasında bina girişlerine mutlaka servis kutusu montajlatması konusunda uyaran İlker Tekin, ileri ki yıllarda abone olmak isteyenlerin ciddi maliyet ve uzayan bir zaman süreci yaşayabileceklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber