Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Öğrenciler için YGS öncesi motivasyon toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi'ndeki öğrenciler için Yüksek Öğretime Geçis Sınavı (YGS) öncesi motivasyon toplantısı yapıldı.  Ulaş Kaymakamlığı toplantı salonunda...

Öğrenciler için YGS öncesi motivasyon toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi'ndeki öğrenciler için Yüksek Öğretime Geçis Sınavı (YGS) öncesi motivasyon toplantısı yapıldı.  

Ulaş Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, İl Milli Eğitim Rehberlik Araştırma Merkezi Rehberlik Bölümü Başkanı Mehmet Biçer, öğrencilere stres yönetimi, sınavda zaman kullanımı, sınav öncesi yapılacaklar ve YGS sınavından sonra Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) verimli çalışma yöntemleriyle ilgili slayt eşliğinde bilgi verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür çalışmalarının LYS sınavına kadar belli periyotlar halinde yapılacağını kaydetti.

Öğrenciler toplantı sayesinde motivasyonlarının arttığını ve toplantının yararlı geçtiğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber