Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 26 Kasım 2020 - 11:23 Yorum: 0

Öğrencilere EBA uygulaması hizmeti

Bilecik'te hazırlanan proje kapsamında hazırlanan salonda salgın nedeniyle uzaktan eğitimden faydalanmak isteyen öğrenciler artık ücretsiz olarak derslerini...

Öğrencilere  EBA uygulaması hizmeti

Bilecik'te hazırlanan proje kapsamında hazırlanan salonda salgın nedeniyle uzaktan eğitimden faydalanmak isteyen öğrenciler artık ücretsiz olarak derslerini takip edebilecekler.

Bilecik Kent Konseyi tarafından hazırlanan "Hep Birlikte Eğitime Destek Veriyoruz" projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet ve bilgisayar kampanyası başlatan Kent Konseyi, eğitime ve çocuklara olan katkısını sürdürüyor. Bilecik Kent Konseyi Eğitim Salonunda kurulan sistemle öğrenciler Eğitim Bilişim Ağı (EBA) İLE okul derslerini takip edebilecekler. Eğitim hizmetinden faydalanmak isteyen öğrenciler ve aileleri Bilecik Kent Konseyi'nin İstiklal Mahallesi, Terzihane Sokak 5 numaradaki adresine başvurarak, kayıt yaptırabilecekler.

Öğrencilere EBA uygulaması hizmeti

Öğrencilere EBA uygulaması hizmeti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber