Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 14:53 Yorum: 0

Öğrencilere fabrika gezisi

DİYARBAKIR (AA) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), öğrencilere fabrikayı gezdirdi.KOSGEB Diyarbakır Hizmet Merkezi Müdürlüğü Avrupa...

Öğrencilere fabrika gezisi

DİYARBAKIR (AA) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), öğrencilere fabrikayı gezdirdi.

KOSGEB Diyarbakır Hizmet Merkezi Müdürlüğü Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında ilk ve orta öğretim öğrencileri ziyaret edilerek girişimcilik ile hakkında bilgi verdi.

Ortadoğu Kolejinde okuyan 120 öğrenci KOSGEB Uzmanları, tarafından Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesine götürerek işletmeleri gezdirdi.
 Uzman Hasan Solmaz, KOBİ Haftası'nın kutlanmasındaki amacın KOBİ’leri destekleyecek faaliyetleri ön plana çıkarmak ve özellikle gençlerin girişimciliği kariyer seçeneği olarak dikkate alması yönünde farkındalık yaratmak olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber