Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 23 Ocak 2018 - 10:08 Yorum: 0

Öğrencilerin eğlenceli kodlama atölyesi

'Kodlanan değil, kodlayan bir gelecek için" eğitime yön veren Özel Teknoloji Fen Okulları Bilişim Teknolojileri Atölyesi, öğrencilerini yeniliklerle buluşturmaya...

Öğrencilerin eğlenceli kodlama atölyesi

'Kodlanan değil, kodlayan bir gelecek için" eğitime yön veren Özel Teknoloji Fen Okulları Bilişim Teknolojileri Atölyesi, öğrencilerini yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor.

İlkokul kademesi öğrencilerine kodlama, yazılım ve ardunio becerileri kazandıran Bilişim Teknolojileri Atölyesi, bir dönemlik kazanımlarını ailelerinin katılımları ile gerçekleştirdikleri çalışma atölyesinde sergileme imkanı yakaladı. Kodlama ile kendi oyunlarına yön veren velilerin, dash robotlarını hareket ettirmek isterken öğrencilerden yardım istemesi dikkatlerden kaçmadı.

Düşünme Becerileri Atölyesi'nden birbirinden eğlenceli zeka oyunlarını ailelerine anlatma ve aileleri ile oynama fırsatı bulan Tekfenli öğrenciler keyifli bir etkinliği aileleri ile birlikte tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

Öğrencilerin eğlenceli kodlama atölyesi

Öğrencilerin eğlenceli kodlama atölyesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber